Kirstin
Directeur

Mijn naam is Kirstin Siteur en ik ben sinds juni 2014 locatiedirecteur op De Heerd. Eerder ben ik werkzaam geweest in verschillende functies in verschillende sectoren (o.a. zorg en commerciële dienstverlening), waarbij ik steeds te maken had met de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij. Van huis uit ben ik communicatiewetenschapper en later heb ik me gekwalificeerd als registerdirecteur primair onderwijs, door de opleiding Schoolleider van Buiten te volgen. 

Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en elke dag een stukje wijzer worden, ook wanneer dat niet vanzelf gaat. Samen met het team wil ik ervoor zorgen dat De Heerd een veilige plek is waar je jezelf kunt zijn en je je kunt ontwikkelen op je eigen manier. Dat geldt niet alleen voor de kinderen, maar ook voor het team. Samen geven we vorm aan een leergemeenschap waarin we respectvol met elkaar omgaan en elkaar een stapje verder helpen. Een school waarin kleine en grote mensen met en van elkaar leren, door iedereen gelegenheid te geven om zijn/haar talenten in te zetten. 

Ik ben er trots op dat we in staat zijn om onderwijs te bieden aan kinderen met een grote diversiteit aan onderwijs- en zorgbehoeften. Ik heb grote waardering voor mijn collega's die zien wat kinderen nodig hebben om te groeien en zich er elke dag weer voor volledig inzetten om mooie herinneringen te creëren met de kinderen.  

Mijn werkdagen zijn: dinsdag, woensdag en vrijdag