Wist je dat?

... alle praktische informatie, zoals schoolgids en jaarkalender, te vinden zijn onder het kopje 'praktisch'?
Op zaterdag 27 februari 2016 organiseert De Tuin samen met serviceclub Kiwanis Leusden weer een TOP KIDZ - OPEN PODIUM in Theater De Tuin in Leusden voor KINDEREN VAN 6 TOT 12 JAAR. Vorig jaar was het zo’n groot succes dat meteen besloten is het ook dit jaar weer te organiseren en alle kinderen die er stiekem van dromen eens op een echt podium te staan en voor echt publiek op te treden de kans te geven die droom waarheid te laten worden!

Kun je goed dansen (alleen of met een groep), zingen, goochelen, trommelen, een muziekinstrument bespelen, speel je in een bandje, of is er iets anders wat je heel goed kunt, dan ben je van harte welkom om je kunsten aan het publiek te tonen. Deelname is gratis! Je act mag niet langer dan 7 minuten duren. Een echte jury geeft je tips en aanbevelingen.

Vrijdag 26 februari wordt de generale repetitie gehouden en zaterdag 27 februari zijn de echte optredens van 10.00 tot 17.00 uur, verdeeld over een ochtend en een middag sessie. Hoe gaaf is het om aan een echt publiek te laten zien waar je goed in bent!

Vraag of je vader of je moeder je per mail opgeeft vóór maandag 18 januari 2016, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag duidelijk in de mail het volgende vermelden: je naam, of je een jongen of een meisje bent, je leeftijd, wat voor soort act en of je alleen of samen met andere kinderen gaat optreden. Is dat laatste het geval, dan willen we graag weten met hoeveel jullie op gaan treden en alle namen en leeftijden van je groepje.

Wie weet zien we jou op 27 februari op het toneel! Willen je vader of moeder meer weten, dan kunnen ze hun vragen richten aan Thea Maas of Mieke van Eik via topkidz.openpodium@detuininleusden. Ze krijgen dan per omgaande antwoord op hun vragen.

Zaterdag 27 februari. Deelname gratis. Opgeven via topkidz.openpodium@detuininleusden.